3 firma – 1 merkevare

TASK Alliance består av firmaene Skuterud Kløvstad, K og Transform. Vi har bred erfaring og en rekke suksessrike prosjekter i beltet.

 
task_letterhead_mockup kopi.jpg
transform.png
 
Skjermbilde 2018-02-20 kl. 11.43.26.png

Transform

Transform utvikler e-læring, bevissthetskampanjer og intern kommunikasjon. Vi lager løsninger innen alle tema, i tråd med din bedrifts merkevare og verdier.

Vårt fokus er på å skape målbare resultater, derfor har alle våre løsninger tydelig definerte effektmål. Vi bruker innovative teknikker og verktøy som når store målgrupper, og som snakker til hjertet såvel som til hodet.

 
Skjermbilde 2018-03-16 kl. 09.33.48.png
k.png
 
header_k.jpg

K

K fokuserer på medarbeiderne når organisasjoner står overfor endringer. Med solid kompetanse på hvordan mennesker, grupper og organisasjoner motiveres, lærer og utvikler seg, supplerer vi det enkelte, selskapets utviklingsplaner med metoder som medarbeiderne kan bruke til å skape endringer.

Målet er å utvikle mer kompetente organisasjoner, spisse deres konkurransefortrinn og sikre varige resultater.

 
Skjermbilde 2018-03-16 kl. 09.34.06.png
SK_Logo-NEG.png
 
header.jpg

Skuterud Kløvstad

Skuterud Kløvstad AS leverer innsikt og målgruppeanalyser. Vi hjelper kundene våre å se det store bildet og hva som er rett for ulike målgrupper.

I alliansen leverer vi innsikt og analyse i forkant, underveis og etter prosjekter som gjør at vi treffer blink i utarbeidelse av læringsmateriell og kommunikasjonskampanjer. Vi jobber med skreddersøm og tilpasser alltid metode og analysedesign ut fra hva som passer det aktuelle oppdraget. Skuterud Kløvstad har over 30- års erfaring fra analysebransjen og har opparbeidet oss en unik kunnskap om hvordan man kan omsette analyse til handling. En sentral del av vår metodikk er å utnytte resultater fra analysene for å tilføre bedrifter og organisasjoner helhetlig kunnskap.