Konkurranselov – Hyllevare med tilpasningsmuligheter

Bilde1.png

Konkurranseloven skal sikre rettferdig konkurranse mellom virksomheter og at forbruker får velge mellom ulike varer og tjenester. Men det kan være fort gjort å trå feil, for eksempel i møte med en konkurrent eller når du skal forhandle med distributører.

Vi har laget et kort og engasjerende opplæringsprogram som dekker det grunnleggende som dine medarbeidere må kunne for å operere trygt i markedet.


Opplæringsprogrammet i konkurranselov kan stå alene eller inngå i den totale Compliance pakken sammen med antikorrupsjon, Code of Conduct og personvern. Programmet spiller selvfølgelig glimrende både på mobil, nettbrett og desktop og er bygget opp av følgende moduler:

Bilde1dfg.png

Hovedmodulene har også en egen repetisjonsmodul med en quiz som medarbeiderne dine kan ta for å re-sertifisere seg etter en viss periode, uten at de må gå gjennom samtlige moduler på nytt. 

Selv om vi har kalt det hyllevare, er det store muligheter for tilpasninger. Man kan fjerne eller legge til moduler, endre design slik at det er tilpasset din virksomhet, endre tekst, voice og til og med videoer.

Modulene er casebaserte og består av film, infografikk og interaktive oppgaver. Det tar i gjennomsnitt fem minutter per modul.

Bilde1gjhm.png

Modulene er utviklet i tett samarbeid med Wilh.Wilhelmsen, som også implementerer modulene i 2019.

Bilde1fdg.png