Color Line – Verdifilm

TASK-color-line.jpg

Color Line hadde akkurat revitalisert verdiene sine, og ønsket å synliggjøre hvordan disse er en del av historien og samtidig et verktøy for å skape gode kundeopplevelser. Løsningen ble verdifilmen ”Color Liner”.

Ved hjelp av virkelige ansatte som skuespillere skapte vi det som Color Line allerede omtaler som en klassiker.

Filmen starter med å ta oss tilbake til 1961, da Color Line satte sitt første skip, Kronprins Harald, i rute mellom Oslo og Kiel og fortsetter med å vise hvordan ekte ”Color Linere” skaper sin folkelige kultur og kundeopplevelser som bygger merkevare.

TASK-color-line-2.1.jpg

 

«Vi i Color Line er veldig godt fornøyd med samarbeidet med TASK Alliance. Verdifilmen har blitt en klassiker som hele organisasjonen vår er veldig stolt av».

Britt Otterhals
HR Utviklingssjef